• Alleen online

Sportsokken Trekking Silver Deo

€ 3,32

INMOVE® SPORTSOKKEN TREKKING SILVER DEODORANT®

Type:
Naadloze sportsokken bevat zilver

Samenstelling:
PROLEN® Siltex met zilver ionen 70%, polyamide 19%, cotton 8%, LYCRA® 3%

Maten:
35-37, 38-40, 41-43, 44-46

Bijzonderheden:
Sokken bevatten zilver garen

Fabricage:
Polen   

Sokken Maat
Sokken Kleur
Aantal

De zachte, drie-laags uitgeruste terry absorbeert schokken en beschermt gevoelige voeten en enkels tegen slijtage en verwondingen. De moderne structuur van het Prolen® SILTEX-garen en speciale ventilatiegebieden zorgt ervoor dat vocht snel weggenomen wordt van de huid en dat de voeten altijd droog zijn. Als de sokken nat worden, drogen ze opnieuw in een veel kortere tijd dan hun katoenen tegenhangers, die van vitaal belang is voor de sokken die in extreme omstandigheden worden gebruikt.

De sokken zijn ontworpen om, om de anatomische vorm van de linker (L) en rechter (R) voet te passen, zowel door de juiste vormgeving van het terrystof als bij de verschillende montage van de gebreide materiaalcontour rond de tenen van links en de rechtervoet . De moderne LYCRA®-vezel die in de hele sok wordt gebruikt, past perfect bij om been met bijna geen druk. Een langer, speciaal gestructureerde, niet-bindende bovenkant kan over de schoen worden omgeslagen. Het elastiek op de middenvoet beschermt de sok tegen het verschuiven van de voet zelfs tijdens plotselinge bewegingen.

Passend gevormd gebreid materiaal op de hiel ('Y' vorm) past perfect en stabiliseert de voet. Kruisribben maken het makkelijker om de sok om de vreef van de voet te passen. Met de unieke 'PATENT ROSSO' technologie met de naad van de sok boven de tenen, voelt u er nauwelijks van dat de naad aanwezig is en u het hoogst mogelijke comfort geeft. De sokken werken als een deodorant door de inhoud van zilverionen in het Prolen® SILTEX-garen. De unieke antibacteriële en antifungale eigenschappen van de zilveren ionen voorkomen onaangename geur tijdens gebruik en garanderen een optimale hygiëne.

Sport Trekking Silver Deodorant