• Alleen online

Sportsokken Nordic Walking Deo

€ 4,18

(€ 4,18 Per Paar)

INMOVE® SPORTSOKKEN NORDIC WALKING DEODORANT®

Type:
Nordic Walking wandelsokken

Samenstelling:
cotton 78%, polyamide 19%, LYCRA® 3%, SANITIZED® finish

Maten:
35-37, 38-40, 41-43, 44-46

Bijzonderheden:
Sokken bevatten zilver garen

Fabricage:
Polen   

Sokken Maat
Sokken Kleur
Aantal

Last time this product was added to a cart: 21-08-2019

Nordic walking sokken, ook geschikt als trekking sokken voor een lente-zomer seizoen. De drie-laags innerlijke terry absorbeert schokken en beschermt de gevoelige oppervlakken van voeten en enkels tegen slijtage en verwondingen. Innovatieve vezeltechnologie van COOLMAX® zorgt voor uitzonderlijke prestaties, superieure vochtvervoer weg van de huid en vermindert de huidtemperatuur. De sokken zijn ontworpen om de anatomische vorm van links (L) en rechts (R) te passen.

Lycra® in de hele stof zorgt voor een stevige grip op het been. Het elastiek op de middelste voet beschermt de sok tegen het verschuiven van de voet. Passend gevormd gebreid materiaal op de hiel (vorm "Y") past perfect en stabiliseert de voet. Crosswise ribben vergemakkelijken de sok op de bocht van de voet aan te passen.

Het niet-dragende en dunner deel van de sok boven de voet, samen met de COOLMAX® versnelt het transport van het vocht weg. De comforteigenschappen worden afgerond door een unieke, platte "Rosso" naad boven de tenen en luchtafvoer onder de tenen. De Sanitized®-afwerking zorgt voor antibacteriële, antifungale en anti-geur eigenschappen van de sokken.

Sport Nordic Walking Deodorant