• Alleen online

Sportsokken Trekking Deo

€ 3,64

INMOVE® SPORTSOKKEN TREKKING DEODORANT®

Type:
Naadloze wandelsokken en trekking sokken

Samenstelling:
cotton 78%, polyamide 19%, LYCRA® 3%, SANITIZED® finish

Maten:
35-37, 38-40, 41-43, 44-46

Fabricage:
Polen   

Sokken Maat
Sokken Kleur
Aantal

De drie-laags innerlijke terry absorberende schokken en beschermen de gevoelige oppervlakken van voeten en enkels tegen slijtage en verwondingen. De sokken zijn ontworpen om de anatomische vorm van de linker (L) en rechtervoet (R) niet alleen door de juiste vormgeving van het terrystof te passen, maar ook door middel van verschillende profielen van de gebreide materiaalcontour rond de tenen van links en de rechtervoet . Lycra® in de hele stof zorgt voor een stevige grip op het been.

Een langer, speciaal gestructureerde, niet-bindende bovenkant kan over de schoen worden gedraaid. Het elastiek op de middelste voet beschermt de sok tegen het verschuiven van de voet. Passend gevormd gebreid materiaal op de hiel (vorm "Y") past perfect en stabiliseert de voet. Crosswise ribben vergemakkelijken de sok op de bocht van de voet aan te passen. Het niet-dragende en dunner deel van de sok boven de voet, samen met een luchtkanaal langs de sok, versnelt het transport van het vocht weg.

De comforteigenschappen worden afgerond door een unieke, platte "Rosso" naad boven de tenen en luchtafvoer onder de tenen. De Sanitized®-afwerking zorgt voor antibacteriële, antifungale en anti-geur eigenschappen van de sokken.

Sport Trekking Deodorant